Talent Show 20.05.2018Tv Llapi është i vetmi televizion në rajonin e Llapit dhe Gollakut i licensuar nga KPM e Kosovës dhe që ka për qëllim informimin e Llapjanve kudo që gjinden ata, në vendlindje apo mërgim.

TV LLAPI do ju sjell:
– informata nga tereni
– aktivitetet e komunes
– punën dhe suksesin nga shkollat e llapit
– shërbimet mjeksore dhe kushtet për llapjan
– pamje nga qyteti dhe rajoni
– dokumentar për fshatrat e llapit
..si dhe shumë gjithqka tjeter që ka të bëj me Llapin.

E juaja mbetet që të klikoni mbi butonin “Subscribe” që të informoheni në kohë reale për të gjitha ndodhitë nga Llapi dhe Gollaku.

Ju mund të na ndiqni edhe në:

Facebook

Twitter

Instagram

Patreon

Pinterest

Tumblr

VK

DIGG

Blogg

Me nder dhe rrespekt
TV LLAPI

What do you think?

98 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Leave a Reply

Loading…

Comments

comments

Are this the BEST CAT FAILS YOU’VE EVER SEEN or what?! – Extremely FUNNY CAT compilation

BEST NEWS BLOOPERS APRIL 2018